понеділок, 20 травня 2013 р.

Акти Малоросії, а держава все таки - Україна 1657 р.

*Малоросія чи Україна.Яка назва з явилася на історичних мапах першою?

Те, що Україна мала ознаки державності в часи Хмельницького сумнівів не викликає, а от чи є докази того, що Україна була назвою даної держави, а не просто території, чи областi, як стверджують українофоби? Тобто, чи була це назва окремої території, як наприклад Сибіру, чи назва кiлькох територій, тобто країни, або держави?

Одна з перших згадок про Україну у сучасному сенсі слова-1657 рiк. Окольничий Федор Ртiщев i д"яки Алмаз Iванов i Ефiм Юрьев говорять послам гетьмана про Україну, як країну, яка складаеться з Малоi Русi, Подiлля i Волинi,а не лише про якусь область (Акты ЮЗР, т. 11, с. 750)

Р.S

Як це читати - чому скрiзь коми? Перед "Україною" є слова "в той всей", яких немає перед iншими хоронiмами."Україна" згадуеться першою, тобто усе, що згадуеться пiсля неї-уточнююче перерахування. Якщо припустити, що Україна не була нi Малою Руссю, нi Поділлям, нi Волинню, то для неї на картi просто не лишається мiсця.




2 коментарі:

  1. Усі, хто сформував свій світогляд на радянських і пострадянських книжках з історії, читаючи цю книгу будуть плюватися і матюкатися. Тим не менше, раз Ви вже взялися за розвінчування міфів, раджу Вам прочитати цю книгу http://chtyvo.org.ua/authors/Halychanets_Mykola/Pro_zhyttia_moskvynskoi_natsii_Knyha_I_1328-1917_roky/ . Можливо, Ви й не сприймете її змісту, але якщо Ви шукаєте правду, що часом схована багатошаровою полудою фальсифікацій і стереотипів, ця книга мусить Вас привести до серйозних розмірковувань.

    ВідповістиВидалити
  2. Я Абрам александр, бизнесмен, который смог возродить свой умирающий лесозаготовительный бизнес с помощью посланного богом кредитора, известного как Бенджамин Ли, консультант по ссуде. проживаю в екатеринбургском екатеринбурге. Хорошо, вы пытаетесь начать бизнес, погасить свой долг, расширить существующий, вам нужны деньги для покупки материалов. Были ли у вас проблемы при попытке получить хорошую кредитную линию, я хочу, чтобы вы знали, что мистер Бенджамин проведет вас до конца. Это подходящее место для вас, чтобы решить все свои финансовые проблемы, потому что я живое свидетельство, и я не могу просто держать это при себе, когда другие ищут способ получить финансовую поддержку ... Я хочу, чтобы вы все связались с этим богом отправил кредитору, используя указанные данные, чтобы стать участником этой прекрасной возможности по электронной почте: 247officedept@gmail.com или whatsapp / text + 1-989-394-3740.

    ВідповістиВидалити